tovealbertina.blogg.se

2015-09-29
19:37:20

29-09-2015

Nu har jag lagt i säng min lilla stjärna.Vi tog oss en kvällspromenad just efter klockan sex. Klädde på bus hennes nya fleeceställ och vindställ, fleecevantar och mössa för nu är det banne mig kallt, speciellt på kvällarna. Vi tog oss en promenad till Coop, sen gick vi förbi lekparken på vägen hem så bus fick gunga lite. Idag har hon verkligen blivit bortskämd med lek kan jag tala om. Redan vid 10 åkte vi alla tre till Leos lekland. Egentligen skulle vi åkt till Piteå havsbad idag men båda två har varit totalt slutkörda (nu börjar tröttheten som barnförälder kicka in kan jag lova..) så vi slopade dom planerna och gjorde det smidigt. Leos, där får Sheila springa runt och leka bäst hon vill och vi behöver egentligen inte anstränga oss sådär supermycket. Bara hålla koll så hon inte gör sig illa. Klockan tre åkte vi därifrån och jag tog mig en vilostund i soffan framför Fear the walking dead medans Sheila hängde med pappsen. Nu har Ismael fått sig lite ledig tid och jag har som sagt lagt busan. Ska sätta mig och se den nya serien Modus och slappna av lite grann innan jag tar mig en tidig kväll. Imorgon ska vi nämligen dejta med Julia och Helmer. Blir trevligt!

Nu har för övrigt ögat läkt ihop rätt bra så jag slipper se ut som jag varit i ett slagsmål.

Fick hem denna fina klänning igår och den satt riktigt bra! Dock så får tillfälle visa när jag kan ha den, förmodligen nästa sommar hahaha! Om det blir någon...

Alltså denna lilla tjej gör verkligen mina dagar fullt ut, såhär kan man för övrigt äta middag om man tycker det är gott!