tovealbertina.blogg.se

2015-04-30
09:17:24

30-0-2015

Shit imorgon går vi in i Maj! Hur sjukt är inte de? Snart är sommaren här och sen börjar ja om och jobba och Ismael blir pappaledig. Tänk att Sheila snart är ett år!! Tiden springer iväg som ja sagt mer än en gång! 

Igår var jag och Bus på stan med momme. Hon hjälpte mig hitta en ny bikini som inte visar allt. När man fött barn så förändras brösten avsevärt, i mitt fall kan ja inte påstå att de varit till de bättre över huvudtaget. Känner därför att en regäl och snygg bikini är att föredra. Men min storlek finns ju inte på dom "billigare" affärerna så de finns bara ett alternativ, Berlins. Så de va dit vi gick. Jag har spanat på en överdel där som ja verkligen gillar. Den har som en unik design och ja gillade färgerna konstigt nog. Och till min glädje fanns de en storlek som passade mig! 
Sheila fick sig två par nya byxor av momme också. Och lite nya sängkläder från mamma sin. Och mamma har också hittat en fin, billig sommarklänning som jag dels ska ha på ett bröllop vi är bjudna på i sommar. Känner mig verkligen fin i den!

Idag är de valborgs men den blir inte som alla andras. De blir jag, Felle och Busan på resturang. Båda våra karlar jobbar så vi dejtar varandra istället. Efterrätt äter vi hemma och sen kommer först Andreas vid åtta och Ismael vid 10. Så ska vi väl försöka besöka nån brasa också! De blir nog en jättetrevlig kväll!