tovealbertina.blogg.se

2014-05-29
23:51:41

29-05-2014

Har tagit plats i sängen och tittar på Mission Impossible 2 (jag som aldrig sett dom filmerna) och samtidigt tittar jag som vanligt på magen där vår lilla prinsessa rullar runt, lugnare ikväll än vad hon brukar men å andra sidan brukar ja sova vid de här laget så de kanske inte säger så mycket!

Idag har jag varit och ätit lunch med Linnea F på Waynes. Väldigt trevligt att få träffas och catcha up lite grann. Att gå från att träffas varje dag på jobbet i drygt ett år tills de att hon sa upp sig och for till Asien i två månader och knappt setts sen dess har varit lite konstigt, man tänker inte på hur mycket man faktiskt berättar för varran när man jobbar ihop. Så vi pratade om lite allt möjligt mellan himmel och jord! For sedan hem, gjorde mig i ordning och klockan sex så for jag vidare till min faster där det vankades 10 sorters kakor och en fantastisk choklad- och nöttårta som till och med var glutenfri för min kära mor. Fantastiskt gott som alltid, det råder ingen tvekan om vem jag ska hyra in till fikabaket till lillans dop!

Jobbar imorgon, sen simmar jag lite med Elin innan vi förmodligen ser en film, måste ju passa på att umgås med mina vänner för till hösten flyttar ju en hel del av dom bort för studier och jag blir mamma. Tiden kommer förmodligen inte finnas till på samma sätt har jag hört hehe! Nej men jag längtar verkligen tills jag får ha min lilla myspropp hos mig, kan verkligen inte beskriva hur mycket jag längtar!