tovealbertina.blogg.se

2015-12-24
09:56:01

2015-12-24

God jul på er allesammans! Jag har hamnat lite efter i julkalendern men jag tänkte ta tag i den under dagen eller imorgon.
Tänk att det redan är julafton! Och vi fick en fin vit jul vilket jag är såå glad för. Dock blir julfirandet lite annars i år. Pappa (min) åkte på magsjuka igår så det blir julafton hos oss istället. Det gör egentligen inte så mycket utan det är mest synd att pappa inte är med. Men ingen annan vill ju drabbas så det fick bli såhär. Så Kalle Anka kommer vi se själva men efter det kommer släkten hit helt enkelt och firar jul. Blir väl inte lika fancy som det brukar göra men det blir det det blir helt enkelt och det blir utan tvekan supermysigt som vanligt. Dock blir det inget julfirande i kyrkan. Det hinner jag helt enkelt inte utan det får bli nästa år.

Just nu sitter jag och ser film med en gnällig Sheilabus så det är dags för henne att få sig en förmiddagslur så mamma och pappa orkar med resten av dagen! Är dock otroligt fascinerad över att paketen och granen fått vara ifred. Hon har varit och lyft i två paket men annars har hon låtit allt vara. Granen har hon inte rört alls och det är jag så tacksam för! NU är det sovstund för lilla skruttan!