tovealbertina.blogg.se

2014-11-28
23:49:09

28-11-2014

Oj vilken dag jag har haft. Steg upp klockan 11 imorse och åt frunch och plockade undan lite grann och satte igång en diskmaskin. Pussade Ismael hejdå som for till jobbet. Klädde sedan på mig och Sheila och promenerade iväg till mormor och morfar. Mormor hade nämligen lovat mig lite julpynt som hon inte använde. Medans min skakige morfar fick vakta Sheila så gick vi ner i deras förråd och jag fick med mig en julstjärna att hänga i fönstret och två stycken såna där ljusstakar man ställer i fönstret. Mamma lovade även att kolla om jag kunde få ta något därifrån. Vill verkligen pynta en massa i år!
Fick lite fika hos mormor och morfar innan jag gick vidare in till stan och träffade upp Felicia. Jag har ju nu bestämt mig för att börja träna nästa vecka.  Nu ska banne mig detta gravidfett bort! Nu vill jag äntligen börja bli nöjd med min kropp för just nu känner jag bara att jag vill spy eller gråta när jag ser mig själv i spegeln och det är absolut inte okej. Så därför så köpte jag ett par nya träningstights och ett linne. Så får jag känna mig lite proffsigare på gymmet än alla som redan är så himla coola. Har därför även önskat mig ett gymkort i julklapp. Felicia och jag ska önska oss på 24/7 där Mickis är och tränar så kan vi alla träna ihop. Nu ska det bli någon ordning här!
Vi gick sedan hem till mig och åt middag och kikade på Dr Phil innan hon ersattes av Jojo som kommit hem från Umeå. Riktigt trevligt att få träffa henne igen! Vi ska även mötas upp vi tre, plus Emma, Sara och Amanda på Skyltsöndag. Jag älskar Skyltsöndag. Det är såååå mysigt och då brukar julstämningen kicka in. Det är ju helt sjukt att det är 1:a advent på söndag. Därför är det julpynt och julmusik som gäller imorgon! Och har jag tid så ska jag försöka ge mig på att koka knäck eller baka lussebullar. Ska nog också förbi mamma och pappa på kvällen. Mys!

Nu sitter jag och ser Batman och väntar på Ismael som är hos Salah med några kompisar ikväll. Sheila har somnat på våran säng så jag håller tummarna för att things stay that way! Men snart är det dags för mig också att gå och sova. Ögonlocken börjar bli trötta!



Den här bilden tog jag igår på mina hjärta. Det var endast pappa som gällde. Direkt han rörde på sig började hon gny och när han la dig huvudet igen så borrade hon in sig hos honom och somnade förnöjt. Det finaste jag sett på väldigt länge!