tovealbertina.blogg.se

2015-01-31
23:47:30

31-01-2015

Ligger nu i sängen och ska sova. Har haft en bra dag med mina hjärtan. Båda två faktiskt för omväxlings skull då Ismael nu går på långledigt. I love it. Men hans lediga dag började, precis som min, när Busan bestämde sig för att köra igång loket kl åtta. Men när man vaknar upp till världens  sötaste så kan bara inte blir sur. Vi åt frukost, Ismael gick och la sig medans ja lekte med Busan en stund innan även vi gick och sov en gång till. Lunchen blev sen på Biggan sen upp till isladan för hockeymatch i Svensk Caters loge mellan SAIK och HV71. Vi vann till slut på straffar. Sen kom Felle hem till oss och hjälpte mig färga mitt hår och sedan mös vi i soffan framför Dr Phil. När hon skulle fara fick Ismael he sig ut med henne och skotta fram hennes bil. Det har vräkt ner snö utan dess like i några timmar....

Igår träffade jag min äldsta vän. Då menar jag inte åldersmässigt för hon är endast fem dagar äldre än mig. Nej, ja menar den jag känt längst, nämligen Lovisa. Och vi räknade ut att det är över tre (!!!) år sen vi sågs/umgicks senast. Jag skäms lite vid tanken faktiskt. Hur som så hade jag en supermysig lunch som blev en fika som blev en tripp på stan sen en tripp på coop innan jag skjutsade hem henne till sina päron  (Hej Veronika, va kul att du läser min blogg!). En hel del hade vi att catcha up om kan jag tala om. Vi lovade varandra att de inte skulle dröja tre år till nästa träff!
På kvällen såg jag och Busan Skönheten och Odjuret och sen skypade jag med Elin i Linköping tills ipaden dog. Mys.

Och nu ska jag bara njuta av dom kommande dagarna. Jag och min lilla familj har något stort framför oss ska ni veta. Så det kan hända att min uppdatering blir lite låg men när detta är avklarat så ska jag berätta allt!