tovealbertina.blogg.se

2014-07-31
08:28:46

31-07-2014

Sådär, fått i mig lite frukost och jag hoppas att den börjar kicka in snart för jag är så sjukt trött just nu. Igårkväll när jag kom hem så kände jag bara hur otroligt trött hela kroppen och huvet var så ja hoppas att det verkligen släpper under dagen! Det är ju dags för dag numer fyra på Nordanå, snart har vi gått igenom alla danser som ska vara med. Idag är det dom sista som ska dansas och gås igenom. Imorgon kommer ljud och ljustekniker och så får vi ännu en större helhet på allt och dansarna får träna på att dansa med ljus. Men jag älskar verkligen vad jag ser på scenen, ni får INTE missa denna föreställningen!

Igår så hade jag, utöver all värme inne på Nordanå, ont i magen i princip hela dagen. Det tog ännu mer mina krafter och fokus. Hur är det liksom möjligt? Från det att jag vaknade till det att jag somnade hade jag konstant värk i magen. På kvällen när Ismael kom hem så sa jag att jag inte ville vara gravid längre. Och med det menar jag att jag hoppas det här är över snart. 29 dagar kvar till BF idag och jag hoppas verkligen att det kommer gå fort så den här skrutten kommer ut.
Idag känns det bättre men jag har fortfarande känningar så jag hoppas verkligen det också går över så jag kan fokusera bättre på danserna. Men det går rätt bra!

Här har ni lite bilder från gårdagen, se och njut!