tovealbertina.blogg.se

2015-05-31
20:03:09

31-05-2015

Så har jag fått fira min allra första riktiga morsdag. Igår kom Ismael hem efter jobbet med blommor till mig från honom och lilla S! Konstigt hur glad man kan bli av en bukett blommor. Själva morsdag har han jobbat och jag har fått fira det med en gråtande Sheila. Inatt har hon vaknat varje timme och gråtit. Hon fick sova i våran säng men gjorde morgon klockan sju, inte populärt hos nån, men Ismael förbarmade sig över mig och steg upp. Klockan nio gav han upp och kom in till mig igen. Jag klädde på henne och la ut henne i vagnen och tänkte "nu får ja äta frukost i fred och kanske se en film!". Mmm pyttsan... Efter 15 minuter började hon grina igen och vägrade somna, yey.... Ända fram till halv ett höll hon på. Då gav jag upp, la oss båda i sängen, strök henne över magen sådär som hon älskar och 10 sekunder senare sov hon som en stock. Jag fick två fantastiska timmar av lugn innan hon vaknade igen. Fortfarande grinigast på jorden. Redan på natten hade vi redan listat ut att det är tänder på G igen, så fort man rör på nått i närheten av hennes mun börjar hon störtgråta och de bara sprutar tårar. Så i med lite alvedon och sen var det en helt okej dag!
Pysslade ihop en tavla till mig själv som jag blev riktigt nöjd med! En liten present till mig själv kan man säga. 
Middagen åt vi hos momme och moffe (pizza, mums) med glutenfri kladdkaka till efterrätt. Och helt ärligt så är det nog den godaste kladdkaka jag ätit, och tro mig, jag har ätit många! 
Nu är vi i alla fall hemma igen och Sheila slocknade i bilen, men kunde äta sin välling helt själv. Så jag ska sjunka ner framför tvn med lite vattenmelon som snacks! 

Imorgon kommer Felicia med sin kusin hit redan klockan 7!!! Kusinen ska gå på balen och vi ska vara stylister, usch jag vill inte stiga upp sju... Men men, vad gör man inte för sina medmänniskor? Stiga upp sju borde stå på den listan... Anyway, det blir säkert bra! Blir en tidig kväll ikväll helt enkelt!

Min grymma tavla!

Hon som käkar välling själv!