tovealbertina.blogg.se

2015-08-31
09:59:34

31-08-2015

Så var augusti månad till en enda och imorgon går vi in i September. Tänk vad tiden går fort! Känns som att ja alltid säger så men de är bu så de känns! Om tre månader börjar Sheila på förskola och är inte min lilla bebis längre. Då blir hon plötsligt ett barn som ska vara utan mamma och pappa på dagarna, få kompisar, göra illa sig, gråta efter oss när vi far och vägra följa med hem. Plötsligt har man inte kontrollen över henne längre utan andra vuxna ska ha koll på henne. Läskiga tanke.... Men det kommer bli bra och jag vet att hon kommer älska förskolan. Hon är redan nu superintresserad av andra, större barn och både jag och Ismael har lite dåligt samvete att hon inte fått träffa andra barn så ofta. Men hon verkar ju vara glad ändå, men förskolan kommer bli jättebra för henne!

Igår jobbade jag med huvudvärk från helvetet som eskalerade mot kvällen. Efter muskelavslappnande och akutenbesök så kunde jag till slut somna. Bara för att bli väckt av Busan vid halv sju. Nu är vi ute, Sheila sover och vi ska möta upp Julia och Helmer för en playdate på Leos Lekland. Faktiskt första gången jag är där med Sheila. Ismael har varit där med vår förra granne Marcus och sonen Charlie men jag har aldrig varit där så det ska bli himla kul. Speciellt nu när hon är större, går och faktiskt kan tycka sånt där är kul! Sen har jag bokat en akut optikertid för att kolla upp mina ögon som inte alls är som dom ska. 

Det allra bästa med denna dag är att jag äntligen får nycklarna till lägenheten så ikväll ska det förhoppningsvis börjas riva tapeter och måla och imorgon ska vi tapetsera. Det ska skruvas IKEA-möbler, fixas på toan så under hela denna vecka är det fix med flytt som gäller. Ska bli så himla kul!