tovealbertina.blogg.se

2015-10-21
09:09:16

21-10-2015

Nu har bloggen hamnat långt bak och ja har helt ärligt glömt bort den! Men jag har inte gjort så mycket heller, hängt på Leos med vänner, umgåtts med vänner, börjat om att dansa, varit i Luleå med Ismael och sovit på hotell annars jobbat! 

Sheila sov för första gången hos momme och moffe utan mamma och pappa. Gick faktiskt bättre än alla trodde. Somnade till Bamse, vaknade en gång men var inte ledsen. Somnade sedan på mommes ansikte, like a boss hahah! Vi hämtade henne vid tolv dagen efter och oj vilken kram vi fick när vi kom. Det är verkligen en av dom absolut bästa sakerna man kan uppleva, se hennes leende när man kommer och se henne rusande emot en följt av den där kramen, en riktig bamsekram där man verkligen känner hur hon klamrar sig fast vid en. Älskade lilla hjärtegull! Den kärleken kan verkligen ingen beskriva!

Nu ska jag ta igen mig ordentligt efter mitt dygnspass på jobbet, städa och duscha och sen gå och hämta bus på föris kl 12. Hur skönt det än är att få dåsa i sängen så längtar jag sååå efter min lilla pruttis! Livet som mamma❤️